آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه آغوز مسما

25 بهمن 1403 توسط anam

💖💝💖💖💖💖💝💝💝💖💝💖💝💖💝💖💝💝💝💝💝
“آغوز مسما” از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است.
مواد لازم برای آغوز مسما
اردک:یک عدد
گردو:200 گرم
پیاز :75 گرم
رب انار :50 گرم
آب :2 لیتر
شکر :75 گرم
روغن :10 گرم
دانه های ساییده شده انار :100 گرم
نمک و زردچوبه :به مقدار لازم

آغوز مسما با اردک
طرز تهیه آغوز مسما
ابتدا باید اردک را کاملا در روغن سرخ کنید.

 
 

پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید . سپس اردک سرخ شده را به همراه آب به آن اضافه کنید.حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.

بعد به آن دانه های انار خشک و گردو را اضافه کنید.حرارت را کم کنید تا اردک به آرامی بپزد.

 
 

داخل کاسه ای رب انار ترش، شکر، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

سپس به خورش اضافه کنید.

آغوز مسما بعد از 3 ساعت پختن ،آماده و جا افتاده است.
نکات تکمیلی در مورد آغوز مسما
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آغوز مسما را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

احسنت

1403/11/25 @ 23:46
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/11/25 @ 23:44


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس