طرز تهیه آغوز مسما
💖💝💖💖💖💖💝💝💝💖💝💖💝💖💝💖💝💝💝💝💝
“آغوز مسما” از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است.
مواد لازم برای آغوز مسما
اردک:یک عدد
گردو:200 گرم
پیاز :75 گرم
رب انار :50 گرم
آب :2 لیتر
شکر :75 گرم
روغن :10 گرم
دانه های ساییده شده انار :100 گرم
نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
آغوز مسما با اردک
طرز تهیه آغوز مسما
ابتدا باید اردک را کاملا در روغن سرخ کنید.
پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید . سپس اردک سرخ شده را به همراه آب به آن اضافه کنید.حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.
بعد به آن دانه های انار خشک و گردو را اضافه کنید.حرارت را کم کنید تا اردک به آرامی بپزد.
داخل کاسه ای رب انار ترش، شکر، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
سپس به خورش اضافه کنید.
آغوز مسما بعد از 3 ساعت پختن ،آماده و جا افتاده است.
نکات تکمیلی در مورد آغوز مسما
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آغوز مسما را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید