آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه الویه

18 آذر 1403 توسط anam

 
 
.💖💝💃💝💃💖💖💖💖💖💖💖


طرز تهیه سالاد الویه
اصالت سالاد الویه روسی می باشد اما این سالاد به دلیل راحتی طرز تهیه و قابلیت استفاده از آن برای مهمانی ها به عنوان غذاهای کوچک (فینگرفود) بسیار در میان مردم به خصوص ایرانی ها پرطرفدار می باشد. این  غذای سرد و حاضر در تمام جهان شناخته شده است. طرز تهیه سالادالویه را در این بخش از آشپزخانه نمناک بخوانید برای تهیه الویه باید مواد زیر را مهیا نموده و سپس شروع به مرحله به مرحله تهیه الویه کنید :




 

مواد لازم برای سالاد الویه

مواد الویه
مواد لازم
مقدار لازم
سیب زمینی
800 گرم
تخم مرغ آب‌پز
4 عدد
خیارشور
300 گرم
نخود سبز
نصف قوطی کنسرو
آب لیمو
4 الی 5 قاشق غذاخوری
سینه مرغ
1 عدد
روغن زیتون
2 الی 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز
250 گرم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
هویج و گوجه فرنگی
جهت تزئین
 طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و دلچسب
مرحله اول : 

برای تهیه سالاد الویه مرغ ابتدا باید سینه مرغ را به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب بپزید ، برای این کار نیاز نیست که پیاز را بسیار ریز خرد کنید. بهتر است به مرغ مقدار بیشتری نمک اضافه کنید تا به اصطلاح خوش نمک تر شود و مزه بهتری بگیرد.

 

مرحله دوم


در ادامه 800 گرم سیب زمینی را در قابلمه ای متناسب با حجم مواد بگذارید تا با آب و نمک بپزد. علت افزودن نمک ایمنی می باشد که سیب زمینی ها هنگام پخت ترک نخورند.

 

مرحله سوم : 

تخم مرغ ها را نیز در ظرف دیگری بگذارید تا بپزند.

مرحله چهارم : 

پس از اینکه از پخت سیب زمینی ، تخم مرغ ، مرغ اطمینان حاصل کردید مواد را با کمک رنده ، در ظرف های جداگانه رنده کنید.

 

مرحله  پنجم : 

حال به سراغ آماده کردن سس سالاد الویه بروید. بدین منظور در ظرف مناسبی (مایونز ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه) را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا یک سس رقیق و خوشمزه به دست آورید.

مرحله ششم : 

سس را با سیب زمین رنده شده ترکیب کنید.

همچنین بخوانید : آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

 

می توانید مقدار سس مایونز را نصف کنید و با ماست مخلوط کنید تا هم خوشمزه تر شود و هم رژیمی تر.



مرحله هفتم : 

در ادامه خیارشور ها را شسته به صورت نگینی ریز خرد کنید.

خیارشور ها را قبل از اضافه کردن در سالاد ابتدا بشوید و بعد نگینی خرد کنید و در سبدی بریزید تا هم آب آن کاملا گرفته شود و هم باعث نشود سالاد آب نیندازد و طعم سالاد را بد کند.

مرحله هشتم : 

سیب زمینی ها مخلوط شده با سس را در ظرفی که می خواهید سالاد الویه تهیه کنید بریزید سپس به آن (مرغ رنده شده، تخم مرغ رنده شده ، خیارشور و نخود فرنگی) را اضافه کنید. 

برای اینکه بوی خامی نخود سبز گرفته شود بهتر است آن را قبل از استفاده در سالاد تفت دهید.

مرحله نهم : 

تمامی مواد گفته شده را دستکش پلاستیکی دست کنید و وزر دهید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

 


 
 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/09/18 @ 06:47


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس