آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه ترشی بندری

30 دی 1403 توسط anam

💖💝💖💝💖💝💖💝💖💠💠💖💝💖💝💖💝💖💖💖💖💖💖💖💖


ترشی بندری
مواد لازم برای تهیه ترشی بندری خانگی
آب گوجه یا گوجه فرنگی ۳ لیتر یا ۵ کیلوگرم
بادمجان ۱ کیلوگرم
گل کلم ۵۰۰ گرم
هویج ۵۰۰ گرم
کرفس ۲۰۰ گرم
خیار ۲۰۰ گرم
سیر ۱۰۰ گرم
فلفل تند ۱۰۰ گرم
ادویه کاری ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
گلپر ۱ قاشق غذاخوری
سیاه دانه ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
آماده سازی: ۶۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مجموع زمان پخت: ۹۰ دقیقه
طرز تهیه ترشی بندری خانگی فوری با آب گوجه و بادمجان
۱- بادمجان را با پوست به مدت ۱۰ دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.

۲- بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.

۳- حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.

۴- ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر ترشی لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .

۵- بعد از ۱۰ روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.

طرز تهیه ترشی بندری - ترشی زمستانی
مواد لازم برای تهیه ترشی بندری مهرام خانگی:
تمر هندی: یک بسته
موسیر : ۵۰ گرم
هویج : ۳ عدد
خیار : ۳ عدد
رب انار ترش : ۱ لیوان
بادمجان متوسط : ۳ عدد
سیر : یک بوته
کرفس : ۳-۲ شاخه
گل کلم : ۱ کیلو
فلفل سبز ریز : ۵۰ گرم
سیب زمینی ترشی : نیم کیلو
ادویه ترشی : یک تا دو قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی کال : ۵ عدد
آب گوجه فرنگی غلیظ : یک لیوان
سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) : یک لیوان
ترشی بندری مثل بازاری
طرز تهیه ترشی بندری با تمر هندی
– فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

– تمر هندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

– گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

– هویج ها و سیب زمینی ها و سیر ها را پوست بکنید و ریز خرد کنید.

– برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

– خیار ها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و ۳-۲ ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.


– موسیر های خشک را به مدت ۶- ۵ ساعت در آب خیس کنید، ۳-۲ بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

– بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

– سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

– بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.


– ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

– مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

– نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان،احسنت

1403/10/30 @ 07:03
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/10/30 @ 07:00


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس