آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه ترشی شپله

13 بهمن 1403 توسط anam

💖💝💖💝💖💖💖💝💝💝💝💝💖💖💖💖💝💖💝💖💝💖💝💖💝
 
 
مواد لازم:
 
شپله
1 کیلو
  آب جوش
به مقدار لازم
  نمک
به مقدار لازم
  سرکه
به مقدار لازم
 
طرز تهیه و دستور پخت

مرحله ی اول تهیه ترشی شپله:

آب را بجوشانید و بگذارید سرد شود. نمک را در آب جوشیده حل کنید . به قدری نمک بریزید که آبنمک آن کاملا شور باشد مثل وقتی که خیارشور درست می کنید.(اگر از سنگ نمک استفاده کنید طعم بهتری میگیرد.)

مرحله ی دوم تهیه ترشی شپله:

شپله ها را  با آب خنک بشویید و ساقه اضافی آن را بگیرید و در آب نمک بریزید و به مدت 5 روز در جای خنک نگه داری کنید در  این مدت هر روز  باید آب نمک آن را عوض کنید.

 

مرحله ی سوم تهیه ترشی شپله:

شپله ها را از آب نمک بیرون بیاورید و آبکش نمایید. آب را روی شعله بگذارید و وقتی به جوش آمد شپله ها را درآب بریزید و اجازه بدید 5 دقیقه در آب درحال جوش بماند سپس آن را آبکش نمایید.  این کار کمک میکنه که تلخی شپله گرفته بشه.حواستون باشه تا شپله ها زیاد نجوشند چون له و بد طعم میشن و به مدت 5 دقیقه جوشیدن کافی است.

 

مرحله ی چهارم تهیه ترشی شپله:

شپله ها را درون آبکش  بریزید و اجازه بدید کاملا خشک شود. شپله ها را در ظرف شیشه ایی مناسب که آن را شسته و کاملا خشک کرده اید بریزید و روی آن سرکه بریزید در آن را محکم ببندید و مطمئن بشید که هوا داخل شیشه نمونده سپس ترشی را در جای تاریک و خنک به مدت  یک ماه نگهدارید. ترشی آماده می شود.نوش جان

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/11/13 @ 07:59
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

احسنت

1403/11/13 @ 07:57


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس