آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه ترشی هلو

03 بهمن 1403 توسط anam

💖💝💖💝💠💠💖💖💖💖💖💝💝💖💝💖💖💝💖💝💖💖💝💝💖💖

مواد لازم ترشی هلو
هلو
۱ کیلوگرم
سیاه دانه، پودر دارچین، شکر و نمک
به مقدار کافی
سرکه
۱ تا ۲ لیوان
طرز تهیه ترشی هلو
مرحله اول
برای تهیه ترشی هلو ابتدای کار هلو را می شوییم، سپس پوست و هسته آن را جدا می کنیم و به قطعات یکسان خرد می کنیم. در ادامه تکه های هلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سیاه دانه را اضافه می کنیم.

 
مرحله دوم
حالا پودر دارچین را به همراه شکر و نمک به هلو اضافه می کنیم، سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند به صورتی که هلو ها له نشوند. در ادامه سرکه را به هلو اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

مرحله سوم
در این مرحله یک ظرف مناسب و درب دار انتخاب می کنیم، سپس می شوییم و درون آن با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه ترشی هلو را درون ظرف می ریزیم، سپس درب آن را محکم می بندیم.


مرحله چهارم
در نهایت ترشی را در یک جای خنک قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم ترشی هلو به مدت ۱ ماه در جای خنک بماند تا جا بیوفتد. در ادامه پس از گذشت این زمان ترشی را به همراه غذا سرو می کنیم. 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

احسنت

1403/11/03 @ 11:05
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/11/03 @ 11:03


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس