آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه حلوا شیر

23 آذر 1403 توسط anam

💝💝💝💝💝💝💝

💖💖💖💖💖💖

💖💝💖💝💖💝

💖💝💖💝💖💖💝

💖💝💖💝

مواد لازم برای تهیه حلوا شیر کشدار
شیر پر چرب۲ لیوان
آرد سفید۱ لیوان
شکر۱ لیوان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
گلاببه مقدار لازم
طرز تهیه حلوا شیر کشدار
۱. آماده کردن آرد و تفت دادن آن

در اولین مرحله از طرز تهیه حلوا شیر کشدار باید ابتدا آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و الک کنید تا یکدست شود بعد در یک قابلمه مناسب آرد و نشاسته را اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد خوب گرفته شود و رنگش کمی تغییر کند. فقط حواستان باشد آرد نسوزد.
۲. تهیه شربت حلوا

اکنون شیر و شکر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شربت غلیظی به دست آید سپس زعفران دم‌کرده و گلاب را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۳. مخلوط کردن شربت با آرد و اضافه کردن کره


در آخرین مرحله از طرز تهیه حلوا شیر کشدار ابتدا  کره را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱-۲ دقیقه تفت دهید تا کره آب شود و با آرد مخلوط شود بعد شربت شکر را به آرامی به آرد و کره تفت داده شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. حرارت را ملایم کرده و به طور مداوم هم بزنید تا حلوا قوام بیاید و شروع به کش آمدن کند بعد از اینکه حلوا قوام آمد

نکاتی برای کشدارتر شدن حلوا
برای اینکه حلوا کشدارتر شود، می‌توانید در انتهای پخت، کمی کره به آن اضافه کنید. البته دقت کنید که استفاده از شیر پر چرب باعث می‌شود حلوا کشدارتر شود و نشاسته ذرت هم به قوام آمدن حلوا کمک می‌کند.

بهترین شیر برای تهیه حلوای شیر
برای به دست آوردن بهترین حلوای شیر بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید. شیر پرچرب باعث می‌شود حلوا کشدارتر و خوشمزه‌تر شود. البته اگر رژیم خاصی دارید می‌توانید از شیرهای کم‌چرب یا بدون چربی هم استفاده کنید. البته شیر خشک هم جایگزین خوبی برای تهیه حلوای شیر است. 

تهیه زعفران دم کرده برای حلوا
برای رنگ و عطر بهتر حلوا، از زعفران دم کرده با آب گرم استفاده کنید. برای این کار زعفران را به مدت حداقل ۱۵ دقیقه دم کنید تا رنگ و عطر آن به خوبی در حلوا پخش شود. طرز تهیه زعفران دم کرده را می‌توانید در کتاب کاله بخوانید.

بهترین زمان پخت حلوا شیر کشدار
زمان پخت حلوا بسته به نوع اجاق گاز و حرارت آن متفاوت است. به طور معمول، پخت حلوا حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. فقط حواستان باشد در طول پخت حلوا، حرارت را ملایم نگه دارید و به طور مداوم هم بزنید تا حلوا نسوزد و یکدست شود.

روش‌های تزیین حلوا
برای تزیین حلوا می‌توانید از پودر پسته، بادام، گردو یا خلال بادام استفاده کنید. همچنین می‌توانید حلوا را در ظرف‌های زیبا و کوچک سرو کنید تا جذاب‌تر شود.

بهترین زمان نگهداری حلوا شیر
حلوا شیر کشدار را می‌توانید در دمای یخچال به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید. برای نگهداری طولانی‌تر، آن را در ظرف دربسته در فریزر قرار دهید. فقط حواستان باشد که این حلوا را نباید زیاد نگهداری کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/09/23 @ 10:06


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس