آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی

20 بهمن 1403 توسط anam

 


مواد لازم
مقدار
قارچ خرد شده
۱ پیمانه
خامه
۱ پیمانه
آب مرغ
۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه نگینی خرد شده
۱/۳ پیمانه
سس سفید
یک و ۱/۲ پیمانه
سینه مرغ متوسط
۳ عدد (۶ نیمه سینه)
آب لیمو ترش تازه
۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک مرغ فرانسوی
مرحله 1: مزه‌دار کردن مرغ
ابتدا سینه‌های مرغ را پس از شستن و خشک کردن، با پیاز خرد شده، زردچوبه، ادویه دلخواه، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل به خوبی مزه‌دار کنید. این کار باعث می‌شود مرغ طعمی عمیق و دلپذیر پیدا کند. سپس آن‌ها را برای یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد مرغ بروند.

مرحله 2: آماده‌سازی مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای


در این مرحله، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را با سس سفید و آب مرغ به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط باید به گونه‌ای باشد که هم قوام داشته باشد و هم عطر و طعمی دلپذیر.

مرحله 3: چیدن مرغ در ظرف
سینه‌های مرغ مزه‌دار شده را در ظرفی که قبلاً با کمی روغن چرب کرده‌اید بچینید. سپس مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای آماده شده را روی سینه‌های مرغ بریزید. این کار باعث می‌شود مرغ در حین پخت با عصاره‌ی قارچ و فلفل دلمه‌ای خوش طعم و عطر شود

 
مرحله 4: پخت در فر
پوشاندن ظرف مرغ و قرار دادن آن در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است. بگذارید برای مدت یک ساعت تا یک و نیم ساعت در طبقه وسط فر بپزد تا مرغ کاملاً پخته و نرم شود.

مرحله 5: آماده‌سازی سس خامه و لیمو
پس از اینکه مرغ پخت، آب لیمو ترش تازه را با خامه مخلوط کنید. این مخلوط را برای ۵ دقیقه کنار بگذارید، سپس آن را به سس موجود در ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 6: گرم کردن سس

مخلوط سس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود. دقت کنید که نباید بجوش آید؛ فقط کافی است تا حدی گرم شود که بتوانید آن را روی مرغ بریزید.

 
مرحله 7: سرو کردن
سس گرم را روی سینه‌های مرغ بریزید. این خوراک خوشمزه را می‌توانید با پلو سرو کنید تا یک وعده غذایی کامل و رضایت‌بخش داشته باشید. در صورت تمایل، می‌توانید با قارچ تفت داده شده برای زیبایی و طعم بیشتر، غذا را تزئین کنید

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

احسنت

1403/11/20 @ 10:45
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/11/20 @ 10:43


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس