طرز تهیه خورش کرفس
💖💖💖💖💝💖💝💖💝💖
این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت ، کرفس و لوبیا تهیه می شود. چاشنی های مورد استفاده در این خورش، رب گوجه و رب نارنج است. عطر و بوی سبزی و کرفس در خورش، طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. این خورش بسیار خوشمزه را می توان با تکه های مرغ هم تهیه نمود. این خورش را با برنج زعفرانی یا کته سرو می کنیم. در این خورش به جای لوبیای معمولی از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود که عطر فوق العاده ای به خورش می دهد و لعاب می دهد.
مواد لازم برای ۴ نفر
کرفس
۵۰۰ کیلو
مخلوط نعنا و جعفری
۲۵۰ گرم
پیاز
۱ عدد درشت
گوشت گوسفندی تکه شده
۲۰۰ گرم
زردچوبه
به مقدار لازم
لوبیا چشم بلبلی
یک و نیم پیمانه
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق مربا خوری
رب نارنج
۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
مرحله اول💝💝
برای تهیه خورش کرفس با لوبیا چشم بلبلی ابتدا کرفس ها را می شوییم و برگ های آن را خرد می کنیم. ساقه ها را به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم. سپس یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی شعله ملایم قرار می دهیم
مرحله دوم💝💝
در این مرحله کرفس های خرد شده را به آن اضافه می کنیم. سپس جعفری و نعنا را ریز خرد کرده و به کرفس ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود و رنگ آن تیره شود. پیاز را شسته و ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم💖💝💖
در این مرحله یک ماهی تابه برداشته و با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس گوشت تکه شده گوسفندی را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم. سپس زردچوبه را هم به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم💖💝💖
زردچوبه هم تفت خورد، دو لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و می گذاریم تا پخته شود. لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیس کرده ایم، در اواسط پخت گوشت به خورش اضافه می کنیم. مخلوط کرفس و نعنا و جعفری را اضافه کرده و رب گوجه را به آن می افزاییم.
مرحله پنجم💖💝💖
حدود ۱ ساعت می پزیم و اجازه می دهیم تا خورش جا بیفتد. بیست دقیقه آخر پخت، رب نارنج و نمک و فلفل را به خورش اضافه می کنیم. اضافه کردن لوبیا دلخواه است و می توان اضافه نکرد
💖💝💖💝💖💖
💖💝💖💝
💖💝💖💖
💖💝💖💝
💖💝💖💖💖