آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه خورشت آلبالو

05 اسفند 1403 توسط anam

💖💝💝💝💝💝💝💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💖💝💖💖💝💝💝💖
طرز تهیه خورش آلبالو خوشمزه و مجلسی خانگی با گوشت مرغ
طرز تهیه خورش آلبالو

این خورش یکی از خورش های خوشمزه و در عین حال با طعم متفاوت است. طعم آن به خاطر وجود آلبالو و شکر، ملس است. این خورش را می توان جایگزین خورش مرغ ساده کرد و از خوردن آن لذت برد. این خورش را می توان از آلبالوی تازه یا در خارج از فصل، از آلبالوی فریزری نیز استفاده نمود. میزان شکر مصرفی بسته به ذائقه خانواده و مهمان ها دارد. این خورش را می توان با زرشک پلو زعفرانی سرو نمود. 

مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز
۲ عدد
مرغ
۳ تکه بزرگ
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
رعفران دم کرده
۳ قاشق غذا خوری
آلبالوی هسته گرفته
۲ لیوان
آب نارنج یا آب لیمو
۲ قاشق غذا خوری
شکر
بسته به ذائقه ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه خورش آلبالو
مرحله اول
برای تهیه خورش خوشمزه با آلبالو در ابتدای کار، پیاز ها را شسته و به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه را برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود


مرحله دوم
در این مرحله تکه های مرغ را که از قبل شسته ایم، به پیاز ها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه نمک و فلفل سیاه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. سپس کمی شعله گاز را کم کرده تا تکه های مرغ طلایی شود.

مرحله سوم
سپس یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را بسته و می گذاریم حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. در ادامه یک قابلمه دیگر برداشته و آلبالوی هسته گرفته را به همراه آب نارنج یا آب لیمو اضافه می کنیم.

مرحله چهارم
توجه داشته باشید که باید طبق ذائقه خانواده شکر را اضافه کرده و با نصف لیوان آب می گذاریم روی شعله ملایم تا نیم ساعتی بپزد و غلیظ شود و قوام بیاید. سپس آب مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم
در مرحله پایانی تکه های مرغ پخته را درون سس آلبالو می چینیم. سپس نیم ساعت دیگر زمان می دهیم تا مرغ ها با حرارت بسیار ملایم مزه دار شود و خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. این خورش بسیار خوشمزه و ملس است

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/12/05 @ 21:25
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

احسنت

1403/12/05 @ 21:24


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس