آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه دم نوش پونه

26 دی 1403 توسط anam

💖💝💖💝💠💖💝💖💝💖💠💖💝💖💝💖💠💖💝💖💝💖💠💖💝💖💝
 
 
طرز تهیه دمنوش پونه ؛ گیاهی شگفت‌انگیز برای تسکین گلودرد
برگ و گل گیاه پونه خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و دم کرده آن برای سرماخوردگی و همچنین تسکین گلودرد مفید است.


به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهندس حسین راغ‌آرا، مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: پونه با نام‌های دیگر پودنه، حَبَق و ُفلَیحا، گیاهی با طبیعت خیلی گرم و خشک است که برای پاک کردن اخلاط سینه مفید است. پونه برای رفع آشفتگی و ناراحتی‌های معده استفاده شده و نفخ معده را از بین می‌برد و برای رفع حالت تهوع و بی‌خوابی نیز کاربرد دارد

 

طرز تهیه دمنوش پونه
برای تهیه یک فنجان دمنوش پونه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه تازه و یا یک قاشق چای‌خوری برگ پونه خشک‌شده را در چای صاف‌کن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزید. اجازه دهید مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد و به رنگ چای دربیاید. اگر دوست داشتید می‌توانید آن را با نبات کمی شیرین کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان و گوارای وجود

1403/10/26 @ 09:56
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

بسیار عالی. عالی
نوش جان

1403/10/26 @ 09:54


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس