طرز تهیه دم نوش پونه
💖💝💖💝💠💖💝💖💝💖💠💖💝💖💝💖💠💖💝💖💝💖💠💖💝💖💝
طرز تهیه دمنوش پونه ؛ گیاهی شگفتانگیز برای تسکین گلودرد
برگ و گل گیاه پونه خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و دم کرده آن برای سرماخوردگی و همچنین تسکین گلودرد مفید است.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهندس حسین راغآرا، مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: پونه با نامهای دیگر پودنه، حَبَق و ُفلَیحا، گیاهی با طبیعت خیلی گرم و خشک است که برای پاک کردن اخلاط سینه مفید است. پونه برای رفع آشفتگی و ناراحتیهای معده استفاده شده و نفخ معده را از بین میبرد و برای رفع حالت تهوع و بیخوابی نیز کاربرد دارد
طرز تهیه دمنوش پونه
برای تهیه یک فنجان دمنوش پونه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه تازه و یا یک قاشق چایخوری برگ پونه خشکشده را در چای صافکن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزید. اجازه دهید مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد و به رنگ چای دربیاید. اگر دوست داشتید میتوانید آن را با نبات کمی شیرین کنید.