آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه شامی کباب

25 آذر 1403 توسط anam



آماده سازیکمتر از 30 دقیقه
پخت30 تا 60 دقیقه
شامی کباب یکی از غذاهای قدیمی سفره ایرانی‌هاست. غذایی شبیه به کتلت گوشت که با استفاده از لپه، ترد می‌شود و سالم آماده کردنش، فوت و فن‌های خاصی دارد. در این مطلب طرز تهیه شامی کباب و نکاتی برای وا نرفتن آن در زمان پخت را با شما در میان می‌گذاریم. .

مواد لازم برای تهیه شامی کباب
گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط۳۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط۲ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
آرد نخودچی۱ قاشق غذاخوری
لپه پخته شده۱ لیوان
مرزه خشک۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
طرز تهیه شامی کباب
۱. آماده کردن لپه

در اولین مرحله از طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و ترد حتما باید لپه‌ها را از ۵ ساعت قبل خیس کنید. سپس در صافی بریزید و بعد از گرفته شدن آبش، آن را در مخلوط‌کن نرم کنید. اگر لپه را خیس نکرده‌اید، آن را نیم‌پز کرده، آبش را بگیرید و سپس در مخلوط‌کن بریزید.
۲. آماده کردن سیب زمینی و پیاز

سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید. در این فاصله، پیاز را با رنده ریز رنده کرده، آب آن را کامل بگیرید و در همان ظرف، سیب‌‎زمینی‌ها را پس از پخت رنده کنید.

نکته: شامی کباب را می‌توانید بدون سیب زمینی هم تهیه کنید
۳. مخلوط کردن مواد

گوشت چرخ‌کرده را همراه با زردچوبه به سیب‌زمینی و پیاز اضافه کنید و مواد را با دست ورز دهید. وقتی گوشت، سیب‌زمینی و پیاز با هم کاملا مخلوط شدند، آرد نخودچی و لپه‌ها را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید. تخم‌مرغ را همراه با یک قاشق مرباخوری مرزه خشک شده روی مواد بشکنید، نمک را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
۴. سرخ کردن شامی در روغن

روغن را در تابه داغ کنید، به اندازه یک گردوی درشت از مایه شامی بردارید، با دست صاف کنید و در تابه بیندازید. روغنی که برای سرخ شدن استفاده می‌کنید، باید تا نیمه ارتفاع شامی‌ها بیاید. شامی کباب آماده شده را می‌توانید با انواع سس سرو کنید. اما اگر بخواهید می‌توانید از انواع سس‌های تند برای این غذا استفاده کنید
نکات تکمیلی برای تهیه شامی کباب

برای پخت شامی کباب هم درست مثل هر غذای دیگری باید نکات و فوت‌وفن‌های تهیه آن را هم با دقت بدانید و در حین پخت و تهیه غذا رعایت کنید.

اضافه کردن تخم مرغ برای وا نرفتن شامی کباب
اضافه کردن تخم‌مرغ با توجه به طرز تهیه شامی کباب اجباری نیست اما اگر احساس کردید مواد شامی کباب شما حالت چسبندگی ندارند، یک تخم‌مرغ به این ترکیب اضافه کنید تا در زمان پخت وا نروند.

استفاده از نخود به جای لپه در طرز تهیه شامی کباب
اگر آرد نخودچی و لپه در خانه ندارید، از نخود خیس‌خورده هم می‌توانید برای تهیه شامی کباب استفاده کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان با ترشی میل شود و همچنین خیار شور

1403/09/25 @ 23:44
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/09/25 @ 23:42


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس