آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه فرنی زعفرانی

27 آذر 1403 توسط anam

💖💝💖💝💖💝💖💖💖

فرنی زعفرانی یکی از دسر های خوشمزه و مفید است که طرفداران زیادی دارد این دسر عالی را می توانید با دستور تهیه ای که برای شما آماده کرده ایم به آسانی تهیه کنید


 

مواد لازم برای تهیه فرنی 
آرد برنج:2 قاشق سوپ خوری
گلاب: به مقدار دلخواه
شکر:4 قاشق سوپ خوری
وانیل:در حد نوک قاشق چای خوری
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
شیر:2 لیوان

مراحل تهیه فرنی زعفرانی
در ظرف مناسبی که بتوان روی حرارت قرار داد،شکر و آرد برنج را با هم مخلوط کنید و بعد شیر سرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد حالت گلوله گلوله نشود.بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را مدام هم بزنید و مراقب باشید تا ته نگیرد. 

وقتی مایه فرنی کمی به غلظت رسید،گلاب، هل و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا فرنی به غلظت مناسب برسد. سپس حرارت را خاموش کنید و به همان صورت که فرنی داغ است در ظرف های مورد نظر بریزید.بسته به سلیقه خود میتوانید فرنی را با دارچین ،خلال پسته و بادام تزیین کنید. 

دقت کنید که فرنی را داغ داخل یخچال قرار ندهید ، چون آب می اندازد.
 


 
 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/09/27 @ 06:51


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس