طرز تهیه قیمه پیچاخ
💖💝💖💝💖💖💖💝💠💠💠💠💖💝😀💖💖💖💝💖💖💖💝😀
طرز تهیه پیچاق قیمه خوشمزه و رستورانی به روش اردبیلی
طرز تهیه پیچاق قیمه
پیچاق قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به اردبیل می باشد،
1 طرز تهیه خورش هویج
2 مرحله اول
3 مرحله دوم
4 مرحله سوم
5 طرز تهیه خورش خلال
6 مرحله چهارم
7 مرحله پنجم
8 مرحله ششم
9 طرز تهیه خورش لوبیا سفید
10 مرحله هفتم
طرز تهیه خورش هویج
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی
۴۰۰ گرم
تخم مرغ
۴ عدد
پیاز
۴ عدد متوسط
خلال بادام
½ پیمانه
زعفران دم کرده
۳ قاشق غذاخوری
کره
۱۰۰ گرم
آبغوره یا آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار کافی
کاری و پودر هل
به مقدار کافی
زردچوبه و روغن
به مقدار کافی
دستور پخت پیچاق قیمه
مرحله اول
برای تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی ابتدا خلال بادام را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یک کاسه حاوی آب می خیسانیم تا نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم و روی دستمال حوله ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم. پس از اینکه کره آب شد، خلال بادام را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شوند. در ادامه گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه می کنیم و در حد یکی دو دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد حرارت را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد.
مرحله ششم
پس از اینکه گوشت پخت خلال بادام تفت داده شده را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. این خورش به صورت کم آب سرو می شود و باید اجازه دهیم آب اضافی ان تبخیر شود.
طرز تهیه خورش لوبیا سفید
مرحله هفتم
پس از اینکه خورش جا افتاد تخم مرغ ها را روی خورش می شکنیم و اجازه می دهیم تا بپزند، سپس مقداری نمک به همراه آبغوره به خورش اضافه می کنیم. در پایان این خورش خوشمزه را به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم