آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه لونگی تالش

18 بهمن 1403 توسط anam

💖💝💖💝💖💖💖💝💝💝💝💖💝💖💝💖😇💖💖💖💝💝💝💖💝💖💝💖💝
مواد اصلی
گردو چرخ شده
یک لیوان
پیاز رنده شده
دو عدد
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
دو قاشق غذا خوری
رب آلوچه
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیهلونگی آستارا
درجه سختی
زمان تهیه ۱۵
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه
۱
اول گردو رو چرخ می کنیم و پیاز رو رنده می کنیم و آبشون رو می گیریم تو یه کاسه می ریزیم و نمک و فلفل و رب آلوچه رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و مایع لونگی بدست میاد
۲
حالا می تونیم این مواد رو با چند قاشق روغن خوب تفت بدیم و موقع خوردن مرغ پرسی برا هر نفر یه قاشق رو مرغ هر نفر بزاریم و یا وقتی می خواییم مرغ درسته رو داخل فر درست کنیم شکم مرغ رو با این مواد پر کنیم که بهش می گن مرغ لونگی
لونگی با رب ازگیل هم خوشمزه میشه حتی با ترکیب آلوچه و ازگیل هم عالی میشه

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

احسنت

1403/11/18 @ 06:18
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان

1403/11/18 @ 06:16


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس