طرز تهیه واویشگای شمالی
💖💖💝💖💝💖💝💝💝💝💝💝💝💖💝💖💝💖💝💝💝💝💝💝
در واقع افراد گیاهخوار نمیتوانند این غذای شمالی را میل کنند زیرا همانطور که از نام این غذای شمالی مشخص است، واویشکا گوشت، از مقدار زیادی گوشت چرخکرده درست میشود.
«خرید گوشت تازه»
مواد اولیه
مقدار موردنیاز
گوشت چرخکرده
۵۰۰ گرم
پیاز
۳ عدد
سیبزمینی
۲ عدد در سایز بزرگ
فلفلدلمهای قرمز
یک عدد
گوجهفرنگی
۶ عدد در سایز بزرگ
نمک
به میزان کافی
فلفل سیاه
به مقدار کافی
زردچوبه
به مقدار لازم
روغن
به مقدار کافی
مراحل ساده درستکردن واویشکا با گوشت چرخ شده.
مرحلهی اول: پیاز را بهصورت نگینی خرد کنید.
مرحلهی دوم: مقداری روغن در تابه بریزید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحلهی سوم: پیاز را کمی تفت دهید و در ادامه زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. آنقدر این مواد را تفت دهید تا رنگ پیازها عوض شود و با عطر ادویهها ترکیب شود.
مرحلهی چهارم: اکنون نوبت به اضافهکردن گوشت چرخکرده میرسد. گوشت را با مواد قبلی تفت دهید تا حسابی سرخ شود.
مرحلهی پنجم: گوجهفرنگیها را پوست بکنید و با کمک میکسر پوره گوجه به دست آورید.
مرحلهی ششم: پوره گوجهفرنگی را به مواد درون تابه اضافه کنید.
مرحلهی هفتم: فلفلدلمهای را بهصورت نگینی خرد کنید و به تابه مواد بیفزایید.
مرحلهی هشتم: تمام مواد داخل تابه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحلهی نهم: در ماهیتابه را بگذارید تا مواد با آب خود بپزند. کافی است در طول پخت چند باری مواد را زیرورو کنید تا نسوزند.
مراحل پایانی و تزیینی واویشکا گوشت چرخکرده
علاوه بر ۹ مرحله ذکر شده در بخش بالا، شما باید ۵ مرحله دیگر را پشت سر بگذارید تا در نهایت واویشکایی مجلسی یا رستورانی داشته باشید. این غذای دلپذیر با سیبزمینی سرخ شده و حتی سس گوجهفرنگی و نان میتواند یکی از وعدههای مقوی و سالم در طول روز باشد.
مرحلهی دهم: سیبزمینیها را پوست بکنید، نگینی خرد کنید و با آب سرد بشویید.
مرحلهی یازدهم: تابهای مناسب انتخاب کنید، مقداری روغن درون آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن سیبزمینیها را به آن اضافه کنید.
مرحلهی دوازدهم: سیبزمینیها را بهخوبی سرخ کنید، برای خوش رنگی سیبزمینیهای در حال سرخ شدن، میتوانید مقداری زردچوبه نیز به آن اضافه کنید.
مرحلهی سیزدهم: بعد از اینکه آب ماهیتابه واویشکا تمام شد، واویشکا شما آماده است.
مرحلهی چهاردهم: واویشکا آمده شده را درون ظرف مناسب بریزید و با سیبزمینی سرخ شده آن را تزیین کنید. واویشکا گوشت را هم میتوان با برنج و هم با نان میل کرد.
نکات مربوط به طرز تهیه واویشکا گوشت رشتی
با بررسی دستور تهیه واویشکا گوشت متوجه میشوید که درستکردن این غذای شمالی کار بسیار سادهای است و شما میتوانید در طول زمان کوتاهی غذای شمالی خوشمزه و متفاوتی برای خود یا اعضای خانوادهتان تهیه کنید.
خبر خوب این است که برای درستکردن واویشکا دست شما باز است. به زبان ساده، اگر در منزلتان برخی از مواد اولیه این غذای دلنشین وجود ندارد، میتوانید بهجای مواد لازم ذکر شده در بخش قبلی از مواد غذایی دیگری استفاده کنید. در ادامه به برخی از نکات قابلاجرا در روش درستکردن این وعده خوشمزه غذایی اشاره میکنیم.
رب گوجهفرنگی جایگزین خوبی برای گوجه پوره شده است.
اگر میکسر در دسترس شما نیست، میتوانید از گوجهفرنگیهای نگینی شده استفاده کنید.
در صورت استفاده از رب انار ملس، واویشکا شما طعم بهتری خواهد داشت.
اضافهکردن زعفران و گلپر نیز باعث طعم خوب غذای شما میشود.
اگر مقداری دارچین به مواد در حال پخت واویشکا اضافه کنید، به طور حتم غذای شما عطر بهتری پیدا میکند.
برای خوشمزه شدن واویشکا میتوانید از جگر سفید نیز استفاده کنید. البته این موضوع به طور کامل به سلیقه شما برمیگردد.
برای تهیه واویشکا گوشت آماده شوید
اکنون که با طرز تهیه واویشکا گوشت آشنا شدید، کافی است مواد اولیه این غذای شمالی را در منزل خود آماده کرده و برای درستکردن واویشکا دستبهکار شوید.