آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه پوره سیب زمینی

29 بهمن 1403 توسط anam

💖💝💖💝💖💖💖💖💝💝💝💝💖💝💖💝💖💝💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝

  پوره سیب زمینی خامه ای
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
۱ کیلو گرم سیب زمینی
۱/۴ پیمانه کره
۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
۱/۴ پیمانه شیر
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
مراحل تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
برای تهیه پوره ی سیب زمینی ابتدا سیب زمینی هارو پوست بکنین و از وسط هم نصف کنین تا سریع تر بپزن.

  پوست کندن سیب زمینی
 حالا داخل یه قابلمه به مقدار کافی آب بریزین و سیب زمینی هارو داخلش بریزین و برای مدت تقریبا ۲۰ دقیقه سیب زمینی هارو بپزین تا نرم بشن و بپزن.

 
پختن سیب زمینی
 بعد سیب زمینی های پخته رو داخل آبکش بریزین تا آبشون کاملا بره.

  آبکش کردن سیب زمینی
 حالا سیب زمینی هارو همون طور که داغ هستن داخل یه کاسه بریزین و کره های تکه شده رو هم اضافه کنین و با یه پوره کن دستی یا گوشتکوب سیب زمینی هارو پوره کنین تا نرم و یکنواخت بشن و کره هم آب بشه و به خوردشون بره.

  اضافه کردن کره
 حالا نوبت اضافه کردن خامه است بعد اضافه کردن خامه باز به پوره کردن و کوبیدن ادامه بدین تا پوره لطیف و یکنواخت بشه. نمک و فلفل هم در این مرحله اضافه کنین.

  اضافه کردن خامه
 در نهایت کم کم شیر رو اضافه کرده و بکوبین تا به غلظت مورد علاقه تون برسین.

 

 
 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

نوش جان،احسنت

1403/11/29 @ 18:04
نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

احسنت

1403/11/29 @ 18:03


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس