طرز تهیه کباب کوبیده ایرانی
طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای و رستورانی خوشمزه در منزل
طرز تهیه کباب کوبیده
کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود. تاریخچه کباب کوبیده به دوران قاجار بر می گردد و به همین دلیل این غذا یکی از غذاهای قدیمی ایرانی محسوب می شود. کباب کوبیده دارای محبوبیت بسیار زیادی در میان ایرانیان است و به همین دلیل در خیلی از مجالس شادی و عزا از آن برای پذیرایی استفاده می شود. به دلیل همین محبوبیت کباب کوبیده با دستورهای متنوعی مانند کباب کوبیده تابه ای، کباب کوبیده با گوشت مرغ، کباب کوبیده با سویا و .. تهیه می شود که می تواند تمام سلایق و ذائقه ها را در بر گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و فوری به روش رستورانی
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مخلوط
۸۰۰ گرم
پیاز آب گرفته
۲۰۰ گرم
دنبه تازه گوسفندی
۱۰۰ گرم
نمک
۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر (اختیاری)
۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه
به اندازه دلخواه
زعفران دم کرده
۴ قاشق غذاخوری
کره
۵۰ گرم
دستور پخت کباب کوبیده
مرحله اول
برای تهیه کباب کوبیده رستورانی ابتدا ۴۰۰ گرم گوشت راسته گوسفندی را به همراه ۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوساله و دنبه گوسفندی داخل چرخ گوشت می ریزیم و دو مرتبه چرخ می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شده و یکدست شوند.
تبلیغ
قوی ترین محصول لاغری ایران | به راحتی ماهی 7 کیلو وزن کم کن! گیاهی
سفارش بده!
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب و جادار قرار می دهیم. در ادامه در ظرفی جداگانه پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم، سپس آب پیاز را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز آب گرفته را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا به اصلاح چلوکبابی ها شیرین شود، سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه بکینگ پودر را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه می کنیم.
طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه و مجلسی رستورانی
مرحله چهارم
در این مرحله مواد کباب را باید به خوبی ورز دهیم تا گوشت منسجم شود به طور که حالت چسبناکی پیدا کند که وقتی مایه کباب را از داخل کاسه بلند می کنید تکه تکه نشود و همه گوشت به صورت یکدست بلند شود.
مرحله پنجم
تبلیغ
7 کیلو وزن کم کن! با این چربی سوز گیاهی به راحتی وزنت کم میشه
سفارش بده!
ورز دادن را ادامه می دهیم تا مایه کباب یکدست و کاملا منسجم شود، سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۲ ساعت به مایه کباب در یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت ۲ ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
برای سیخ کردن کباب ها ابتدا سیخ های پهن مخصوص کباب کوبیده را با آب پیاز خیس می کنیم سپس به اندازه یک پرتقال کوچک از گوشت بر می داریم و سیخ را بین گوشت قرار می دهیم و آنرا روی سیخ پهن می کنیم.
طرز تهیه کباب کوبیده در فر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
مرحله هفتم
پس از سیخ کردن کباب با انگشت روی گوشت نقش می اندازیم، این کار علاوه بر اینکه باعث می شود کباب مغز پخت شود، به زیبایی ظاهری کباب نیز کمک می کند. اگر کار سیخ کردن کباب برایتان مشکل است می توانید از کباب زن دستی هم استفاده کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله منقل ذغال را با ذغالی یکدست و کاملا روشن آماده می کنیم، سپس سیخ ها را به آرامی روی منقل می چینیم. پس از آنکه کباب ها خودشان را گرفتند، آنها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یکنواخت بپزند.
مرحله نهم
تبلیغ
تضمینی ، با این دمنوش با چربی های بدن خداحافظی کنید!
سفارش بده!
پس از اینکه پختن کباب ها به پایان رسید، کره را روی بخار آب ذوب می کنیم و به همراه زعفران با یک برس تمیز روی کباب ها می مالیم. این کار علاوه بر اینکه کباب ها را زیباتر می کند، بعث خوشمزه تر شدن کباب کوبیده می شود.
طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای خوشمزه و حرفه ای به روش تبریزی
نکات طرز تهیه کباب کوبیده
طرز تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ
با توجه به اینکه برای همه اقشار جامعه مقدور نیست برای تهیه کباب کوبیده از گوشت گوسفندی استفاده کنند، ما یک آموزش کامل برای تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ آماده کرده ایم، برای مشاهده این آموزش در ادامه به مطلب زیر مراجعه نمایید.
طرز تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ خوشمزه به روش رستورانی
تبلیغ
پیکر تراشی شکم و پهلو بدون نیاز به پزشک فقط با یک دمنوش + تضمینی
سفارش بده!
تاریخچه کباب کوبیده
کباب کوبیده از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در دروه قاجار به فهرست غذاهای ایرانی اضافه شده است. طبق نظر جعفر شهری یکی از تاریخ نویسان معتبر و همچنین اعتماد السلطنه که یکی از رجال معروف دربار قاجار است پای چلوکباب در دوره ناصرالدین شاه به ایران باز شده است. جالب است بدانید این کباب از قفقاز وارد ایران شده است و دستور قدیمی آن با دستور فعلی متفاوت است. یکی از کسانی که در تغییرات کباب قفقازی به کباب کوبیده تاثیر گذار بوده است شخص ناصرالدین شاه قاجار بوده است. کوبیده از غذاهای مورد علاقه شاه قارجار بود و به همین دلیل آشپزان دربار نگاه ویژه ای به این غذا داشتند و با تغییراتی که در دستور تهیه آن ایجاد کردند، کباب کوبیده امروزی متولد شد.
.