طرز تهیه کلم پلو
💖💝💖💝💝💝💝💝💝💖💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝.
اگر دنبال یک غذای متفاوت، ساده و سریع در عین حال خوشمزه هستید، پیشنهاد می کنم این کلم پلو ساده و عالی را درست کنید.
طرز تهیه کلم پلو ساده
مواد لازم برای ۳ نفر:
نصف کلم برگ متوسط
پیاز متوسط: یک عدد
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری پُر
نمک: به میزان لازم
ادویه مخلوط: ۲ قاشق مربا خوری
برنج دو نیم پیمانه ( مقدار برنج چون مواد کلم پلو هم با آن قاطی می شود باید کم تر از حالتی باشد که برنج تنها دم می کنید. برای مثال در اینجا برای ۳ نفر بجای ۳ پیمانه من ۲.۵ پیمانه برداشتم. )
مراحل درست کردن کلم پلو ساده
۱- ابتدا نصف کلم را به اندازه یک بند انگشت خورد کنید. شاید ابتدا فکر کنید این همه کلم برگ زیاد است. اما نگران نباشید وقتی آن ها را سرخ می کنید آب از دست می دهند و حجم آنها نصف تا یک سوم می شود.
۲- در ماهیتابه روغن بریزید و کلم ها را حدود ۱۵ دقیقه خوب سرخ کنید تا هم بوی تند کلم گرفته شود و هم خوب نرم شود. وقتی کلم ها سرخ شدند آنها را در یک بشقاب بریزید، تا پیاز و گوشت را هم سرخ کنید
۳- پیازها را نگینی خرد کنید در ماهیتابه بریزید تا سرخ شوند. وقتی کمی سبک شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تا باهم خوب سرخ شوند.
۴- گوشت و پیاز که کاملاً سرخ شد و کلم هایی که در ابتدا سرخ کردید به همراه ادویه، نمک و رب گوجه را باهم مخلوط کنید تا خوب سرخ شوند. حدود ۵ دقیقه باید رب و ادویه را با کلم و گوشت سرخ کنید تا بوی زهم ادویه و رب گوجه
۵- بعد که سرخ کردن مواد کلم پلو تمام شد، حدود یک فنجان آب به مواد اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید تا ۱۰ دقیقه مواد با آب بجوشد تا هم طعم رب گوجه و ادویه به خورد کلم ها برود و هم اینکه کلم برگ ها بیشتر نرم شوند.
۶- در حین سرخ کردن مواد، برنج را مثل همیشه آبکش کنید. بعد که پخت مواد تمام شد، مثل قاطی پلو، مواد را در لابه لای برنج بریزید. خیلی آرام بطوریکه برنج له نشود برنج و مواد را قاطی کنید تا برنج هم رنگ بگیرد و بعد آن را دم بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه کلم پلو ساده و خوشمزه شما آمادست