آشپزی آنام

  • خانه 

کاچی

11 آذر 1403 توسط anam

💝💖💝💖💝💖💝

 

مواد لازم برای تهیه کاچی
آرد گندم: 2 پیمانه
 آب: 4 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
روغن: 1/4 پیمانه
 کره: 100 گرم
گلاب: 1/2 پیمانه
 زعفران دم کرده: به مقدار لازم
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کاچی
برای تهیه کاچی خوشمزه ضروری است که مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

در اولین مرحله نیاز است تا با استفاده از شکر، عسل یا شیره انگور شربت کاچی را تهیه کنید. برای این کار کافی است مقداری آب را با شکر مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید. این کار باید تا زمانی که شکر کاملا حل شود تداوم داشته باشد. همین که دانه‌های شکر دیگر درون آب قابل مشاهده نبودند، زعفران را اضافه کنید. در نهایت نیز گلاب را اضافه و حرارت را خاموش می‌کنیم‌.
مقداری روغن و کره را بر روی حرارت کاملا ذوب کنید و در نهایت پس از الک کردن آرد به روغن اضافه کنید.
مخلوط حاصل شده از مرحله قبل را روی حرارت کم قرار دهید تا تفت بخورد. در این مرحله لازم است تا مخلوط را با قاشق چوبی هم بزنید. پس از تغییر رنگ دادن مواد می‌توانید هل، دارچین و در صورت دلخواه زردچوبه را اضافه کنید.
در پنجمین مرحله از تهیه کاچی حرارت را خاموش کرده و شربت کاچی را کم کم اضافه کنید. هم زمان با اضافه کردن شربت کاچی، مخلوط را هم بزنید کاملا یک دست شود.
اگر دوست دارید کاچی شما شامل خلال بادام و پسته باشد از قبل آب را بخیسانید و در این مرحله به ترکیب ساخته شده، اضافه کنید.

در آخرین مرحله حرارت را مجددا روشن می‌کنیم و سر ظرف را می‌بندیم تا کاچی دم بکشد. هر از چندگاهی نیز سر ظرف را برای بررسی و هم زدن مواد باز می‌کنیم.
با رسیدن کاچی به غلظت مناسب، حرارت را خاموش کرده و غذای تهیه شده را در ظرف مخصوص سرو تزیین می‌کنیم.

۱- طرز تهیه کاچی ارومیه
مردم ارومیه علاقه بسیار زیادی به پخت غذاهای سنتی ایرانی دارند. به همین دلیل نیز زمان و حوصله زیادی را صرف این امر می‌کنند. دوشاب قویماقی یکی از پرطرفدارترین کاچی‌های ارومیه‌اس که از دوشاب یا شیره انگور استفاده می‌کند. برای تهیه این نوع کاچی کافی است تا شکر را از ترکیبات حذف کرده و به جای آن شیره انگور قرار دهید

به طور کلی می‌توان گفت کرمانی‌ها در فرایند تهیه کاچی مقداری مغز آجیل را به همراه ادویه به ترکیبات از قبل آماده شده اضافه می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود تا کاچی شما مقوی‌تر باشد. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید از کاچی مصرفی خود نهایت لذت را ببرید، بهتر است به سبک کرمانی‌ها عمل کنید.

۳- طرز تهیه کاچی آرد گندم
کاچی یک خوراکی فوق‌العاده خوشمزه است که زمان‌های قدیم تا کنون در سفره ما ایرانی‌ها قرار داشته و علاقه‌مندان بسیاری دارد. مزایای درمانی این میان وعده باعث می‌شود تا بسیاری از افراد برای تقویت جسم و روح خود و همچنین سپری کردن بهتر دوران نقاهت بیماری‌ها از آن استفاده کنند.

کاچی آرد گندم یکی از خوشمزه‌ترین کاچی‌هایی است که هر فرد در خانه به راحتی و در کمترین زمان ممکن می‌تواند آماده و نوش جان کند.‌

برای تهیه این کاچی فوق‌العاده آرد رو تفت می‌دهیم و سپس بدون خاموش کردن حرارت روغن را اضافه می‌کنیم.
شربت کاچی را اضافه کرده به مدت ۱۵ دقیقه صبر دهید تا کاچی شما قل بخورد در نهایت نیز گلاب و زعفران را اضافه کنید.
 بگذارید ترکیب جدید به مدت ۵ دقیقه روی حرارت باشد.
در نهایت نیز حرارت را خاموش کرده و نیم ساعت صبر کنید تا کاچی خنک شود.
حالا می‌توانید کاچی آرد گندم را نوش جان کنید.
۴- کاچی مناسب برای بعد زایمان

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس