آشپزی آنام

  • خانه 

طرز تهیه قیساوا

11 آذر 1403 توسط anam

💝💝💝💝💖💝

💖💝💖💖

💖💖💖💖💖

💖💖💖💖💝💖💝💖💝

💖💝💖💝💖

 

مواد لازم برای ۲ نفر
خرما یا رطب
۱۲ عدد
پودر گردو
۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین
۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ
 عدد
کنجد و نمک
به مقدار کافی
روغن مایع یا کره
به مقدار کافی
طرز تهیه قیساوا خرما
مرحله اول
برای تهیه قیساوا خرما خوشمزه در ابتدای کار هسته های خرما را جدا کرده و در صورتی که خرما سفت بود، آنرا درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم 

مرحله دوم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده مقداری روغن مایع به آن می افزاییم و بلافاصله خرما را به همراه پودر گردو به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی گردو گرفته شده، سپس خرما نرم شود.

مرحله سوم
در ادامه پودر دارچین را به تابه اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا عطر دارچین آزاد شود. حالا تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تخم مرغ ببندد.

مرحله چهارم
زمانی که تخم مرغ نیم بند شد، در صورت تمایل مقداری کنجد به صورت پخش روی آن می پاشیم. پس از اینکه تخم مرغ کاملا پخته شد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به همراه نان تازه سرو می کنیم. 


 

 

 



مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت

نظر از: anam [عضو] 
  • آشپزی آنام

یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای روزهای سرد زمستان است حتما درست کنید و میل کنید
نوش جان

1403/09/11 @ 06:39


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

آشپزی آنام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس