طرز تهیه میرزا قاسمی
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
تاریخچه میرزاقاسمی
میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد. میرزا قاسمی از غذاهای قدیمی و پر طرفدار ایرانی می باشد.
طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه
مواد مورد نیاز برای 4 نفر
مواد لازم
مقدار لازم
بادمجان
5 عدد متوسط
گوجه فرنگی
2 عدد
سیر
1 بوته
تخم مرغ
3 عدد
روغن
فلفل
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی ساده
مرحله اول : برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنید(شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا کنید.
گوجه فرنگی ها را نیز در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کمی پوست گوجه نرم و قابل جدا کردن شود سپس پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید.
مرحله دوم : بادمجان های کبابی و گوجه فرنگی را ساطوری کرده و در ظرف مناسب بریزید.
مرحله سوم : در ادامه به میزان دلخواهتان سیر را تمیز کرده و خیلی ریز خرد کنید شما می توانید سیر ها را رنده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد
مرحله چهارم :سیر رنده شده را داخل روغنی که از قبل در تابه و روی اجاق داغ کرده اید بریزید صبر کنید تا سیر ها سرخ شود.
مرحله پنجم :ادویه ها که شامل(نمک، فلفل، زردچوبه) می شود را به بادمجان ها اضافه کنید سپس در یک تابه مناسب با حجم مواد تفت دهید تا زمانی که بادمجان ها به روغن بیفتند.
مرحله ششم : مایه را در یک طرف تابه قرار دهید و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا تخم مرغ ها بسته شده و سرخ شود. بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط کنید.
مرحله هفتم :میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آن را در دیس کشیده و با تزئین سرو نمایید
اولش باید بادمجون وگوجه رو حتما روی زغال کباب بکنید بعد پوست بادمجون رو بکنید وبعد توی یه آبکش قرار بدین تا یه مقدار آبش بره بعد تو ماهی تابه روغن بریزید و بادمجون ساطوری رو بهش اضافن کنید و سیر رو که بصورت له شده بهش اضافه کنید وبه مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه رو اضافه بکنید رو شعله متوسط هم بزنید تا کاملا پخته بشه بعد گوجه کبابی ساطوری رو که پوستش رو کندیم و گزاشتیم تو آبکش تا آبش بره رو به مواد اضافه میکنیم وهم میزنیم تا خوب بپزه. بعد در انتها 2تا تخمرغ رو توی یه کاسه میشکنیم ومیزنیم تا خوب قاطی بشه بعد میریزیم رو موادمون و یه هم میزنیم و میزاریم با شعله کم بپزه و تخم مرغ ها سفت بشه بعد میزا رو داغ داغ توی ظریفیکه قرار سر سفره ببریم میریزیم بعد یه تیکه کره حیوانی رو روش میزاریم. کره با حرارت میزاقاسمی آب میشه و غذای ما آماده خوردنه