طرز تهیه کوکو
طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده و فوری با طعمی باور نکردنی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. محبوبیت بیش از حد کوکو سیب زمینی ۲ دلیل اصلی دارد که یکی از این دلایل این است که این غذا خیلی سریع آماده می شود و مواد غذایی خاصی هم نیاز ندارد؛ دلیل دوم این است که با اینکه کوکو سیب زمینی با مواد غذایی ساده ای درست می شود ولی خیلی خوشمزه و خوش طعم است و کمتر کسی را می توانید بیابید که کوکو سیب زمینی را دوست نداشته باشد. جالب است بدانید همین محبوبیت و طعم عالی باعث شده است که کوکو سیب زمینی در منوی بعضی رستوان ها جا باز کند، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کوکو سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.
برای تهیه کوکو سیبزمینی مجلسی، ابتدا سیبزمینیها را آبپز کرده و پوست بگیرید. سپس آنها را رنده کنید و با پیاز رندهشده و تخممرغ ترکیب کنید. ادویهها و شوید خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه کوکو را سرخ کرده و به همراه نان سرو کنید.
طرز تهیه کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
مواد لازم
مقدار مواد برای ۴ نفر
سیب زمینی
۵ عدد متوسط
تخم مرغ
۳ عدد
پیاز ( اختیاری )
۱ عدد متوسط
شوید خشک ( اختیاری )
۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به اندازه کافی
زردچوبه و روغن
به اندازه کافی
دستور پخت کوکو سیب زمینی
فهرست محتوا
1 مرحله ۱: آبپز کردن سیبزمینیها
2 مرحله ۲: پوستگرفتن و خنک کردن سیبزمینیها
3 مرحله ۳: رندهکردن سیبزمینی و آمادهسازی پیاز
4 مرحله ۴: اضافهکردن پیاز و تخممرغ به سیبزمینی
5 مرحله ۵: افزودن شوید خشک و ادویهها
6 مرحله ۶: مخلوطکردن تخممرغ و مواد با سیبزمینی
7 مرحله ۷: استراحتدادن مایه کوکو و داغکردن روغن
8 مرحله ۸: سرخکردن کوکو و سرو
9 مرحله ۱: آمادهسازی قالب و چرب کردن آن
10 مرحله ۲: پوشاندن قالب با فویل و قرار دادن در فر
11 مرحله ۳: تنظیم دمای مناسب فر
12 مرحله ۴: طلایی کردن روی کوکو با گریل
13 طرز تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی
14 کوکو سیب زمینی با نان تست
15 کوکو سیب زمینی با نان باگت
16 طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام
مرحله ۱: آبپز کردن سیبزمینیها
برای تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی ابتدا باید سیب زمینی ها را آبپز کنیم، برای این مظنور ابتدا سیب زمنی ها را می شوییم سپس به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی
مرحله ۲: پوستگرفتن و خنک کردن سیبزمینیها
حدود ۲۰ دقیقه زمان برای پختن سیب زمینی ها زمان نیاز است. پس از اینکه پخت سیب زمینی ها به پایان رسید کمی صبر می کنیم تا خنک شوند ( یا اینکه قابلمه را زیر آب سرد قرار می دهیم ) سپس پوست سیب زمینی ها را می گیریم.
مرحله ۳: رندهکردن سیبزمینی و آمادهسازی پیاز
در این مرحله سیب زمینی ها را رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن پیاز به کوکو سیب زمینی اختیاری است ولی باعث خوشمزه تر شدن و پفکی تر شدن کوکو سیب زمینی می شود.
مرحله ۴: اضافهکردن پیاز و تخممرغ به سیبزمینی
در ادامه پیاز را رنده می کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را گرفتیم ، پیاز رنده شده را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در این مرحله تخم مرغ را به صورت جداگانه داخل یک کاسه کوچک می شکنیم و ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
طرز تهیه کوکو کدو سبز تبریزی خوشمزه و مجلسی رژیمی
مرحله ۵: افزودن شوید خشک و ادویهها
سپس شوید خشک را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن شوید خشک علاوه بر اینکه عطر بهتری به کوکوی ما می دهد باعث زیباتر شدن ظاهر کوکوها نیز می شود.
مرحله ۶: مخلوطکردن تخممرغ و مواد با سیبزمینی
پس از اینکه مواد طعم دهنده را به تخم مرغ ها اضافه کردیم تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود و رنگ شان کمی کِرِمی شود. در ادامه تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله ۷: استراحتدادن مایه کوکو و داغکردن روغن
اگر زمان کافی دارید بهتر است برای مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت مایه کوکو را در یخچال قرار دهید تا منسجم تر شود. البته اگر عجله دارید می توانید در همین مرحله کوکوها را سرخ کنید. در ادامه مقداری روغن در یک تابه تفلون می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.
طرز تهیه کوکو مرغ خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
مرحله ۸: سرخکردن کوکو و سرو
پس از اینکه روغن داغ شد به اندازه یک پرتقال کوچک از مایه کوکو بر می داریم و با دست آنرا گرد می کنیم و در آخر با فشار کف دست آنرا صاف کرده و به آرامی در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ کرده و به همراه نان سرو می کنیم.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی در فر
مرحله ۱: آمادهسازی قالب و چرب کردن آن
برای تهیه کوکو سیب زمینی در فر ابتدا یک قالب مناسب فر انتخاب می کنیم، سپس با مقدار کمی روغن مایع کف و بدنه قالب را به خوبی چرب می کنیم، سپس مایه کوکو سیب زمینی را در کف قالب قرار داده و روی آنرا صاف می کنیم.
مرحله ۲: پوشاندن قالب با فویل و قرار دادن در فر
در پایان یک فویل آلومینیومی بسیار نازک روی قالب می کشیم و چند سوراخ ریز روی فویل ایجاد می کنیم، سپس ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ( به دلیل متفاوت بودن حرارت فرهای مختلف ) در فر قرار می دهیم تا آماده شود.
طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانی
مرحله ۳: تنظیم دمای مناسب فر
توجه داشته باشید که درجه حرارت فر برای پخت کوکو سیب زمینی باید ۱۸۰درجه سانتیگراد باشد، اگر بخواهیم از فرهای برقی مثل مایکروفر استفاده کنیم، باید دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهیم و از فویل قوی تری استفاده کنیم.
مرحله ۴: طلایی کردن روی کوکو با گریل
در پایان پس از اینکه کوکو سیب زمینی به طور کامل پخت، فویل را از روی ظرف باز می کنیم و مجددا به مدت ۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم. این بار فقط گریل یا المنت بالا را روشن می کنیم تا روی کوکو سیب زمینی به طور کاملا طلایی شود.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی
اضافه کردن زعفران به مایه کوکو سیب زمینی علاوه بر اینکه باعث خوشمزه تر شدن کوکو ها می شود، باعث می شود رنگ کوکوی شما طلایی تر نیز شود. برای مقدار مواد بالا یک تا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مایه کوکو اضافه می کنیم. در صورتی که تمایل دارید کوکو سیب زمینی را به صورت مجلسی برای مجالس و مهمانی های خود تهیه کنید، توصیه می شود که از این روش استفاده کنید تا در پایان کوکوی مجلسی تر و شیک تری داشته باشید.